Abonamentele pentru serviciul IPTV (Dolce interactiv) lansat in decembrie anul trecut in zece orase incep de 0 pana la 13,9 euro, potrivit Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori telecom pe piata locala.
Serviciile IPTV (televiziune prin protocolul de internet) reprezinta un sistem prin care televiziunea este livrata pe internet prin reteaua unui operator, iar utilizatorii au posibilitatea de a selecta, inregistra si viziona programele cand doresc.

Oferta este formata din patru pachete de baza: iNational, iVariat, iStar si iMaxim. Pana acum Dolce Interactiv a ajuns la aproximativ 10000 de clienti, serviciul fiind gratuit din decembrie si pana la inceputul acestei luni.

Pachetul iNational cuprinde 24 de canale si este oferit gratuit clientilor care au telefonie fixa si internet de la Romtelecom. Cei care aleg acest pachet vor putea vedea gratuit in format de inalta definitie posturile de televiziune Pro TV HD si Sport.ro HD.

Pretul pachetului iNational este de 4,64 euro pe luna (cu TVA), pentru clientii care detin doar linie telefonica.

Clientii Dolce Interactiv existenti si care folosesc si serviciul de internet vor beneficia din aceasta saptamana gratuit timp de doi ani de pachetul iNational

Pe de alta parte, pachetul iVariat include 52 canale, iStar contine 62 canale, iar iMaxim, 88 de canale.

Persoanele care opteaza pentru unul dintre aceste trei pachete beneficiaza de reduceri de pana la 17% daca sunt abonate la serviciile de telefonie si internet broadband ale Romtelecom.

Tarifele variaza intre 5,83 euro pe luna pentru pachetul iVariat, 7,02 euro pe luna pentru iStar si 16,5 euro pe luna pentru iMaxim. Toate preturile includ TVA.

Clientii abonati la iVariat sau iStar pot adauga alte 11 pachete tematice suplimentare, oferite la tarife lunare intre 0,58 si 5,83 euro pe luna, cu TVA.

Clientii care opteaza pentru oricare dintre pachetele suplimentare sau sunt abonati la iMaxim pot activa abonamentul pentru filmoteca (serviciul de video la cerere care cuprinde desene animate, filme si concerte) la un tarif de 0,58 euro lunar, cu TVA.

Acest abonament permite utilizatorilor sa vizioneze lunar intregul continut video din catalogul filmotecii.

Echipamentele necesare pentru serviciul Dolce Interactiv sunt un receptor (disponibil in varianta cu sau fara hard disk) si un router VDSL.

Primul receptor fara hard disk este oferit in custodie, iar cel de-al doilea, la tariful de 99 de euro, inclusiv TVA.

Clientii pot opta pentru receptoare cu hard disk (care permit pauza /sa reiei/sa derulezi sau sa inregistrezi o emisiune), acestea fiind disponibile pentru 79 de euro cu TVA pentru cei care se aboneaza la pachetul iMaxim, pentru abonatii de internet si pentru cei care se aboneaza impreuna cu Dolce Interactiv la serviciul de internet fix.

Serviciul Dolce Interactiv este disponibil pentru clientii din: Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Ploiesti, Braila, Bacau, Sibiu, Piatra-Neamt.

Din punct de vedere tehnic, Dolce Interactiv necesita o linie telefonica fixa si o conexiune de banda larga cu o capacitate de transfer de minim 10 Mbps.

Romtelecom a inregistrat venituri de 194,8 milioane de euro si un profit operational de 59,3 milioane de euro in primul trimestru al acestui an.

Compania avea la finalul lui martie circa 894.000 de abonati la serviciile de televiziune, dintre care 4.000 pentru IPTV (Dolce Interactiv), iar restul pentru televiziunea digitala prin satelit (Dolce).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri