Altex, cel mai mare retailer de produse electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, a lansat impreuna cu BRD Finance, filiala Groupe Societe Generale, specializata in credite de consum, cardurile de credit MasterCard Altex si Media Galaxy dedicate clientilor care vor sa achizitioneze bunuri de folosinta indelungata din reteaua de magazine ale retailer-ului electro IT.
Anterior, cele doua companii au lansat un servici de finantare disponibil in magazinele online www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

"Lansam acest card deoarece consideram ca avem experienta necesara pentru a o face. Din 2004, odata cu creditul fara girant, am inceput sa lansam diverse produse de finantare. A urmat cunoscutul <<credit doar cu buletinul>>, apoi, in 2005, cardul co-brand Altex si, in 2007, produsul <<rate fara costuri>>, cu DAE 0%", a declarat Cristian Moanta, directorul de marketing al retailer-ului electro IT Altex.

Cele doua carduri ofera posesorilor MasterCard Altex si Media Galaxy avantaje financiare, precum 0% comision pentru rambursare anticipata sau 0% comision de administrare anuala si nici un comision pentru cumparaturi la comercianti din Romania care afiseaza sigla MasterCard.

In plus, posesorii cardurilor beneficiaza si de promotii in cadrul magazinelor din cele doua retele si de asigurari de viata facultative atasate cardurilor.

Astfel, pe toata durata rambursarii sumelor utilizate, clientilor li se acopera anumite riscuri, cum este somajul, decesul, invaliditatea si incapacitatea temporara de munca.

Emiterea cardurilor va beneficia de costuri zero in perioada 26.05 - 30.06.2010. De asemenea, produsul ofera o facilitate suplimentara, permitandu-le clientilor sa achite atat cat doresc din rata lunara, si reprezinta o rezerva permanenta de bani (de pana la 20.000 lei), care poate fi utilizata atat pentru achizitia de produse si servicii de la comerciantii acceptanti, cat si pentru retrageri la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard, in Romania si in strainatate.

Cele doua carduri nu genereaza nici un cost daca nu sunt utilizate, iar pentru achizitia din magazine sau pe Internet nu se percepe nici o taxa.

Altex si BRD vor sa emita 5.000 de carduri de credit prin parteneriatul anuntat.

Retailer-ul electro IT Altex este liderul pietei de profil locale, operand 51 de magazine sub brandul Altex si 15 magazine Media Galaxy, cu o suprafata totala de 87.000 mp si afaceri de 180 milioane euro anul trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri