Versace, in colaborare cu ModeLabs Group si LG Electronics, lanseaza telefonul Versace Unique, un terminal de lux cu ecran complet tactil si diverse functii multimedia incorporate, care poate costa si circa 7.000 euro.
Telefonul va fi disponibil in retelele exclusiviste de magazine ce comercializeaza ceasuri si bijuterii de lux, dar si in cele mai celebre buticuri Versace din intreaga lume incepand cu luna iunie 2010.

Primele modele Versace Unique disponibile vor fi cele cu finisaje de ceramica de culoare neagra si alba; ulterior, gama va include modele cu carcasa lacuita in aceleasi culori folosite in creatiile din colectia Versace Primavara/Vara 2010. O versiune premium din aur cu diamante va fi lansata la sfarsitul anului in curs. Toate modelele din serie vor avea incorporata tehnologia LG.

Pentru moment este confirmata lansarea in mai multe tari din Europa, zona CIS, America, Orientul Mijlociu si Asia, in magazinele flagship si in buticurile Versace, dar si in reteaua de parteneri exclusivi din retail ai casei Versace, incepand cu luna mai 2010.

Oficialii LG Romania nu pot confirma lansarea pe piata locala in acest moment.

Preturile modelelor vor varia, incepand cu 5.500 euro pana la 6.900 euro, in functie de materialele din care vor fi realizate. Astfel, modelul cu carcasa lacuita va fi la un pret de 5.500 de euro, cel din ceramica si metal - 6.400 euro, iar cel din ceramica placat cu aur la 6.900 euro.

Versace Unique suporta toata gama de functii pentru terminale mobile si netbook-uri, de la retea 3G, e-mail, media player sau camera flash cu rezolutie de 5 megapixeli.

Gianni Versace SpA este una dintre cele mai importante case de moda internationale.

Vanzarile globale consolidate ale producatorului de echipamente electronice LG Electronics au crescut cu 28%, comparativ cu primul trimestru din anul anterior, ajungand la 11,9 miliarde dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri