Procter & Gamble isi deschide propriul magazin online in SUA

Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari producatori de bunuri de larg consum, a deschis primul magazin online direct catre consumatorii in Statele Unite, scrie presa internationala.
Magazinul numit eStore este operat de compania de internet PFSweb si contine mai multe branduri P&G printre care Tide, Head & Shoulders, Pampers si Gillette.

P&G a lansat eStore cu un pret de transport fix, indiferent de cantitate sau marimea produsului.

Compania sustine ca principalul obiectiv al magazinului este sa invete mai multe despre comertul online si nu intentioneaza sa concureze cu magazinele care vand produsele P&G.

Inainte de lansare, eStore a fost testat de 5.000 de cumparatori pentru a ajuta la dezvoltarea si construirea unui magazin online durabil.
P&G a mai anuntat ca vor fi disponibile si aplicatii mobile, care vor ajuta consumatorii sa cumpere produsele favorite de pee Store cu ajutorul fotografiilor de pe telefonul mobil.

Lansarea magazinului P&G din Statele Unite face parte din strategia companiei de a creste vanzarile online. Astfel de vanzari prin magazine partenere au reprezentat 1% din vazarile totale de 79 miliarde dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Samsung își aduce gama de purificatoare și în România: ce specificații au
Setari Cookie-uri