ZebraPay, companie infiintata in anul 2009 care activeaza in domeniul intermedierilor de plati, a lansat un sistem de plati instant prin care vor putea fi cumparate bilete de tren, de autocar, cartelele prepaid si bilete de spectacole si pot fi achitate facturi.
Printr-un sistem de plati instant se pot cumpara bilete de tren CFR, dar si de autocar, prin intermediul terminalului ZebraPay de la Autogari.ro.

Utilizatorii cartelelor prepaid de telefonie mobila beneficiaza de serviciul TopUp (pentru operatorii Cosmote, Orange). Reincarcarea se realizeaza fara valori prestabilite de incarcare si fara costuri suplimentare, si nu necesita transmiterea codului PIN.

In acest moment, la terminalele ZebraPay se poate opta pentru cele doua variante de reincarcare, metoda TopUp si cea clasica Pin Cod.

In plus, clientii vor putea cumpara si muzica prin terminalele ZebraPay, datorita unui parteneriat incheiat cu casa de productii Cat Music.

Terminalele ZebraPay vor putea fi folosite si pentru plata facturilor de utilitati, de telefonie fixa si mobila, Internet, cablu TV si pentru cumpararea de bilete la spectacole si concerte.

Terminalele ZebraPay utilizeaza tehnologia touchscreen. Ele accepta plata in numerar iar daca utilizatorii nu au bani ficsi, primesc rest sub forma unui cod de bare, ce poate fi folosit la platile viitoare. Terminalele sunt amplasate in mai multe puncte intens circulate din Bucuresti, printre care statiile de metrou Unirii 2, Dristor 2, Gara de Nord 1, Victoriei si Grozavesti, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan si Universitatea Romano-Americana.

ZebraPay isi propune ca, in urmatorii cinci ani, sa devina liderul pietei de plati electronice din Romania, cu cea mai extinsa retea de terminale din Bucuresti si din tara - aproximativ 8.000 terminale. Principalii partenerii ai ZebraPay sunt Cosmote, Orange, Vodafone, CFR Calatori, Autogari.Ro, Cat Music, Gold Call, Nobel si MyTiket.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Amazon vrea sa iti platesti cumparaturile doar aratandu-i mana
Setari Cookie-uri