Siemens Enterprise Communications SRL, furnizor de solutii in telecomunicatii, a fost preluata pentru 200.000 de euro de catre Andrei Pietruschevici-Balan (44 de ani), directorul general al companiei care in 2008 a avut afaceri de 7,9 milioane de euro, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Siemens Enterprise Communications face parte din grupul Siemens Romania si a fost fondata in 2006.

Compania a fost cesionata catre Andrei Pietruschevici-Balan de catre Laurentiu Tanasoiu (29 de ani), imputernicit ca cedent si asociat unic al Siemens Enterprise Communications, companie detinuta pana acum de firma austriaca Siemens Enterprise Communications GmbH, cu sediul la Viena.

Conform datelor din Monitorul Oficial, a fost abrobata cesiunea celor 157 de parti sociale care reprezinta capitalul social integral al Siemens Enterprise Communications SRL catre Andrei Pietruschevici-Balan la pretul de 200.000 de euro, echivalentul a 827.600 de lei (cursul din 30 aprilie).

Astfel, Andrei Pietruschevici-Balan, directorul general al companiei Siemens Enterprise Communications devine si unicul actionar al acesteia.

Cele 157 de parti sociale au o valoare nominala de 211 lei fiecare, valoarea totala fiind de 33.127 de lei (8.000 de euro).

Compania care a avut in 2008 o cifra de afaceri de circa 7,9 milioane de euro si un profit in jurul a 435.000 de euro si-a schimbat numele in Enterprise Business Systems SRL, conform datelor inregistrate la 20 mai la Registrul Comertului.

Andrei Pietruschevici este directorul general Siemens Enterprise Communications din ianuarie 2007, potrivit retelei de socializare profesionala LinkedIn.

Intre iulie 2005 si ianuarie 2007 a fost Head of Regional Group Communications Enterprise la Siemens, iar anterior a fost director de marketing si vanzari la Gealan Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata locala de profile din PVC.

Pietruschevici a absolvit Universitatea "Politehnica':din Bucuresti in 1990 si un curs de Master of Business Administration la The University of Wales (Tara Galilor) in 2006.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri