Actionarii companiei au hotarat la sedinta din 8 aprilie ca Niculae Plesa sa fie membru executiv si sa fie remunerat cu 1.500 de dolari pe luna pentru activitatea sa, iar Catalin Marius Varzaru a fost numit membru neexecutiv si este platit cu 1.000 de dolari pe luna.

Alte beneficii pot fi acordate potrivit hotararilor adoptate de actionariatul general al RCS&RDS.

Consiliul de Administratie al operatorului controlat de Zoltan Teszari este format din sapte membri.

Niculae Plesa lucreaza pentru RCS&RDS din noiembrie anul trecut si coordoneaza strategia comerciala si de marketing pentru toate cele cinci linii de business ale operatorului (televiziune prin cablu si satelit, internet, telefonie fixa si mobila si televiziunea cu profil sportiv Digi Sport.).

Plesa are o experienta de peste 14 ani in telecom si in management, pana acum dezvoltand companii precum InfoGate Telecom, 2K Telecom, AccessNet International, CableVision, Comunicatii Nationale Mobile, in unele ele fiind si actionar majoritar.

Marius Varzaru este director executiv la filiala RCS&RDS din Spania (Digi Spania) din iunie 2008, conform retelei de socializare profesionala LinkedIn.

Intre ianuarie 2005 si februarie 2008 a fost director financiar in cadrul companiei de telecomunicatii, iar intre 2002 si 2005 a lucrat la compania de consultanta financiara KPMG Romania.

RCS&RDS este cel mai mare operator de televiziune si internet pe piata locala si mai are activitati in Ungaria, Spania, Cehia, Croatia, Slovacia si Serbia. Principalii competitori ai companiei sunt Romtelecom si UPC Romania.