RCS&RDS lanseaza in iunie televiziunea HD si telefonie mobila preplatita

RCS&RDS, cel mai important operator de televiziune si internet pe piata locala, va lansa serviciile de televiziune de inalta definitie incepand cu luna iunie, a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS&RDS.
Pe de alta parte, operatorul va lansa si servicii de telefonie mobila si internet mobil prepaid, a mai spus Popoviciu in cadrul evenimentului Ziua Comunicatiilor.

Deocamdata doar trei operatori dispun de servicii de televiziune HD: UPC Romania, Romtelecom si Ines Group, ultimii doi operatori oferind televiziune HD prin tehnologia IPTV.

In timp ce Ines Group are acoperire doar in Capitala si orasul Voluntari, serviciul de televiziune IP (Dolce Interactiv) al Romtelecom este disponibil in zece orase.

Romtelecom a anuntat insa ca incepand din 4 iunie va lansa servicii HD si prin televiziune digitala prin satelit (Dolce).

UPC Romania este primul operator de televiziune pe piata locala care a lansat HD la nivel national. Compania detinuta de Liberty Global a facut acest lucru la inceputul lunii octombrie 2009 si pana la mijlocul lui februarie a atras peste 7.000 de abonati. Operatorul ofera noua posturi de televiziune in format de inalta definitie.

Citeste mai multe despre oferta Romtelecom in ceea ce priveste televiziunea HD prin serviciul Dolce.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri