UPC Romania, al doilea operator de televiziune pe piata locala, lanseaza o oferta pentru clientii de televiziune analogica interesati de alegerea unui abonament la serviciile digitale, cat si pentru clientii de TV interesati de televiziunea de inalta definitie. Astfel, cei care se aboneaza pana la 31 iulie vor primi un serviciu gratuit pentru o perioada de 6 pana la 12 luni, in functie de perioada contractata.
Orice client UPC care detine un abonament de televiziune analogica de tip 2Play (televziune si telefonie) ori 3Play (televiziune, telefonie si internet) poate primi gratuit internet sau telefonie fixa timp de un an, pentru orice contract semnat pe 24 de luni de abonare la televiziunea digitala.

Pentru clientii noi de servicii analogice, oferta de internet sau telefonie gratuita va fi valabila trei luni, pentru contractele semnate in aceeasi perioada de promotie.

Totodata, clientii actuali de televiziune digitala vor putea alege optiunea de servicii de inalta definitie (HD) care va fi oferita gratuit timp de un an, in cazul in care se vor semna contracte pe doi ani pana la 31 iulie.

In cazul contractelor cu durata de un an, optiunea HD va fi gratuita timp de sase luni.

In a doua jumatate a contractului, dupa incheierea perioadei de gratuitate, abonatii vor plati pentru aceasta optiune 15 lei pe luna in plus fata de pachetul initial.

UPC Romania este primul operator de televiziune pe piata locala care a lansat servicii de HD la nivel national. Compania detinuta de Liberty Global a facut acest lucru la inceputul lunii octombrie 2009 si pana la mijlocul lui februarie a atras peste 7.000 de abonati. Operatorul ofera noua posturi de televiziune in format de inalta definitie.

Compania a inregistrat in primul trimestru al acestui an afaceri de 31,5 milioane de euro, in crestere cu un milion de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut.

La finalul lui martie, UPC avea 791.100 de clienti pentru televiziunea digitala, 245.600 de cablu analogic, 182.600 pentru televiziunea digitala prin satelit, 271.400 pentru internet si 153.100 de utilizatori la serviciile de telefonie fixa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri