In 2007, Trans Balkan Investments (la acel moment Equest Investments Balkans) a achizitionat 75% din Domo Retail pentru 62,5 milioane de euro.

“Consiliul de Administratie este in discutii cu actionarii minoritari ai TMD in privinta unei oferte nesolicitate pentru a cumpara actiunile TBIL de 61.8 % detinute in TMD. Consiliul ofera atentia potrivita acestei oferte, dar ia in considerare si alte optiuni prin care sa rezolve cat mai avantajos pentru actionari problema strangerii de fonduri pentru rambursarea celor 17 milioane de euro catre Fondul de Rezerva Generala a Statului Oman (SGRF) Oman si pentru finantarea dezvoltarii TMD in Europa de Sud Est. Consiliul selecteaza un consilier financiar independent potrivit pentru asistenta in acest caz”, afirma oficialii fondului Trans Balkan Investments.

Totodata, actionarii fondului de investitii afirma ca businessurile Technomarket din Romania si din Bulgaria si-au majorat cota de piata, incercand in acelasi timp sa-si reduca costurile, sa inchida magazinele neprofitabile si sa eficientizeze operatiunile.

Domo este al doilea retailer de electronice si IT pe piata locala, anul trecand avand un afaceri de 170 de milioane de euro. Liderul pietei este Altex Romania, care in 2009 a inregistrat vanzari de 180 de milioane de euro la jumatate fata de anul precedent.

TechnomarketDomo detine in Romania o retea de 135 de magazine dintre care128 de magazine Domo si 7 magazine Technomarket ce insumeaza aproape 80.000 de metri patrati si peste 1650 angajati.

Magazinele Technomarket mai sunt prezente in alte sapte piete, cele mai multe (34 de unitati) fiind in Bulgaria.