Noua oferta promotionala Vodafone Business Talk, disponibila in perioada 7 iunie – 7 august 2010, aduce mai multa flexibilitate clientilor companii si ofera acestora mai multe minute nationale incluse, telefoane la preturi speciale, precum si o optiune de Internet pe mobil.

"Cu pachetele Vodafone Business Talk dedicate companiilor mici si mijlocii oferim clientilor abonamente cu minute nationale incluse, alocate la nivel de companie si tarif unic indiferent de destinatie", a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii business au la dispozitie 8 pachete promotionale Vodafone Business Talk care includ pana la 78.000 de minute nationale, la nivel de companie, cu valabilitate un an.

In plus, abonamentele promotionale ofera si o optiune de Internet pe mobil cu trafic lunar inclus de 250 MB, gratuita in prima luna. De asemenea, oferta Vodafone aduce clientilor o gama de 3 telefoane la preturi speciale - Nokia 2730 Classic, incepand de la 0 euro, Nokia C5-00, incepand de la 119 euro si Nokia E71, de la 199 euro, cu orice pachet promotional Vodafone Business Talk incheiat pe 2 ani. Tarifele includ TVA.