Vodafone, al doilea jucator de pe piata de telecom din Romania, lanseaza o noua oferta dedicata clientilor business cu afaceri mici si mijlocii, prin care acestia au la dispozitie 8 pachete promotionale Vodafone Business Talk care includ pana la 78.000 de minute nationale, la nivel de companie, cu valabilitate un an.
Noua oferta promotionala Vodafone Business Talk, disponibila in perioada 7 iunie – 7 august 2010, aduce mai multa flexibilitate clientilor companii si ofera acestora mai multe minute nationale incluse, telefoane la preturi speciale, precum si o optiune de Internet pe mobil.

"Cu pachetele Vodafone Business Talk dedicate companiilor mici si mijlocii oferim clientilor abonamente cu minute nationale incluse, alocate la nivel de companie si tarif unic indiferent de destinatie", a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii business au la dispozitie 8 pachete promotionale Vodafone Business Talk care includ pana la 78.000 de minute nationale, la nivel de companie, cu valabilitate un an.

In plus, abonamentele promotionale ofera si o optiune de Internet pe mobil cu trafic lunar inclus de 250 MB, gratuita in prima luna. De asemenea, oferta Vodafone aduce clientilor o gama de 3 telefoane la preturi speciale - Nokia 2730 Classic, incepand de la 0 euro, Nokia C5-00, incepand de la 119 euro si Nokia E71, de la 199 euro, cu orice pachet promotional Vodafone Business Talk incheiat pe 2 ani. Tarifele includ TVA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri