Vodafone lanseaza o noua oferta pentru utilizatorii de cartela

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, anunta o noua oferta pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, care aduce extraoptiuni promotionale cu sute de minute si SMS-uri in retea, bonusuri si diferite premii.
Cu noua oferta promotionala, toti utilizatorii Cartelei Vodafone, clienti noi sau deja existenti, isi pot activa extraoptiunea de 5 euro credit/luna, pentru a beneficia de 1.000 de minute si SMS-uri in retea si de 60 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale.

Extraoptiunea ofera un numar total de 1.000 de unitati in retea, care pot fi minute in retea sau SMS-uri in retea si 60 de unitati nationale, care pot fi minute nationale sau internationale sau SMS-uri nationale. Minutele si SMS-urile nationale incluse in extraoptiune pot fi utilizate pentru apelurile si mesajele catre orice retea fixa sau mobila din Romania, iar minutele internationale sunt valabile pentru apelurile catre retelele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel, Alaska si Hawaii.

Mai mult, in prima luna, clientii noi isi pot activa aceasta extraoptiune din creditul initial de 4 euro al Cartelei Vodafone.

De asemenea, clientii Cartelei Vodafone au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale, una cu 1.600 de minute si SMS-uri in retea si 80 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, cu 7 euro credit/luna si alta cu 800 de minute si SMS-uri in retea, 50 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale si 50 MB trafic de Internet, cu 5 euro credit/luna.

In plus, oferta Vodafone acorda noilor utilizatori un bonus constand in 1.200 de minute in retea, la prima reincarcare cu minim 5 euro credit a Cartelei Vodafone.

De asemenea, oferta promotionala prepaid include o noua campanie online www.mareaieseala.ro. Utilizatorii Cartelei Vodafone pot castiga unul din cele 16 premii constand in cate o saptamana la mare in compania a 7 prieteni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri