Site-ul de microblogging Twitter a atins un nou prag, dupa ce numarul mesajelor postate a depasit doua miliarde pe luna, scrie PC World.

Numarul mesajelor (n.r. - Tweet) s-a dublat fata de decembrie 2009, perioada in care serviciul de microblogging a depasit un miliard de mesaje, anunta compania de cercetare Pingdom. Acest record reprezinta o veste buna pentru Twitter, care in ultimele luni si-a sporit eforturile de obtinere a veniturilor.

Pingdom a preconizat anterior ca Twitter ar putea atinge sase miliarde de mesaje pe luna pana la sfarsitul anului, insa compania de cercetare si-a revizuit aceasta estimare.

Pigdom a anuntat ca Twitter a inregistrat 64 milioane de mesaje pe zi, 2,7 milioane de mesaje pe ora, 44,481 pe minut si 741 tweet-uri pe secunda.

“Probabil ca Twitter nu va reusi sa atinga aproape sase miliarde de mesaje pe luna pana la sfarsitul acestui an, insa este clar ca platforma continua sa creasca cu un ritm destul de ridicat”, a anuntat compania de cercetare. De asemenea, Biz Stone si Ev Williams, cei doi fondatori ai serviciului, au confirmat datele prezentate de Pingdom.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Top 10 retele sociale unde trebuie sa ai cont in 2019