Motorola, unul dintre jucatorii pietei de telecomunicatii mobile mondiali, impreuna cu Orange, cel mai mare operator telecom din Romania, lanseaza pe plan local smartphone-ul Milestone, care functioneaza cu sistemul de operare Android 2.1, produs de Google.
Telefonul este lansat in exclusivitate la Orange si va fi disponibil in oferta operatorului in luna iulie. In zilele urmatoare, pe site-ul companiei Orange vor putea fi inregistrate precomenzi pentru acest model.

Noul Motorola Milestone va fi disponibil la preturi incepand de la 179 euro (TVA inclus) cu un abonament de 20 de euro si cu optiunea MySmartphone pe 24 de luni.

Dispozitivul este dotat cu un browser optimizat pentru navigarea pe Internet, incorporeaza aplicatii multimedia marca Google, este echipat cu o camera de 5 megapixeli si are functii de editare a fotografiilor.

In plus, terminalul are un ecran widescreen de 3,7 inch, cu o rezolutie de 854 pixeli si un total de peste 400.000 pixeli, procesor Cortex A8 de mare viteza, ecran senzitiv, cu atingeri multiple si zoom prin dubla atingere, camera de 5 megapixeli cu flash dual-LED, card de memorie de 8GB.

Din punct de vedere al aplicatiilor, smartphone-ul suporta Google Search, Google Mail si GoogleTalk, ofera posibilitatea de a accesa contactele Google si Microsoft Office, permite navigare GPS, are suport e-mail, IMAP si POP, Google Mail, suport IM, Google Talk.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri