Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radicom) va organiza in 26 iulie o licitatie deschisa pentru a contracta servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, pentru care va aloca din fonduri proprii 14,16 milioane lei, fara TVA.
Potrivit anuntului publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), anuntul implica incheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic pe o durata de patru ani.

Serviciile de paza constau in paza fizica, echipe patrulare, echipe de interventie si monitorizare. De asemenea, scopul contractului consta in asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor S.N. Radiocomunicatii S.A. la nivelul tuturor judetelor tarii, conform NewsIn.

Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa nu fi avut cifra de afaceri pe ultimul an mai mica de 7,08 milioane lei. De asemenea, se solicita o garantie de participare de 283.000 lei, precum si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului subsecvent fara TVA. Participantii la licitatie vor prezenta si recomandari din partea unor beneficiari/clienti diferiti din ultimii trei ani cu care au fost incheiate contracte cu servicii de paza.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 iulie, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 iulie, ora 11:00. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de pana la 26 octombrie 2010. Va fi aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara Societatea Romana de Televiziune, Societatea Romana de Radiodifuziune, Vodafone Romania, Orange Romania, Telemobil, GTS Romania, BCR Asigurari, Transfond, Rompetrol, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Apararii Nationale, Serviciul Roman de Informatii, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri F