Site-ul lansat anul trecut afiseaza in prezent preturile pentru 450 de telefoane, 235 de abonamente si 280 de optiuni.

Acesta a fost creat de o echipa de noua specialisti condusa de Razvan Bagiu, un tanar de 30 de ani, absolvent al Facultatii de Matematica din Bucuresti, care detine si CS Vision, producator de software cu afaceri estimate la 1,5 milioane de euro in acest an.

Oficialii Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii au promis in mai multe declaratii ca vor lansa un astfel de site, insa deocamdata acesta este singurul astfel de comparator pe piata locala.

Site-ul este gratuit, iar deocamdata Razban Bagiu nu si-a propus sa obtina venituri din acesta, chiar daca introducerea noii optiuni a costat in jur de 50.000 de euro.

Pe site, utilizatorii pot afla care este abonamentul potrivit in retelele Orange, Vodafone si Cosmote in functie de consumul lunar, dar si cum pot intra in posesia telefonului pe care si-l doresc, la cel mai mic tarif posibil.

Mobime.ro evalueaza peste un miliard de variante (combinatii de operatori, abonamente, optiuni si terminale), iar sistemul afiseaza primele 20 cele mai ieftine optiuni tinand cont de profilul de comunicare introdus (telefon, numar de minute, ect).

Prin sectiunea „Hot Deals” utilizatorii pot afla de cele mai noi reduceri aplicate de operatori, de exemplu, de ofertele de sarbatori cand uneori aparatele sunt oferite gratuit.

Deocamdata site-ul are in jur de 500 de utilizatori pe zi, dar Razvan Bagiu se asteapta ca numarul acestora sa se dubleze in scurt timp, avand in vedere ca un telefon este schimbat mult mai des decat un abonament.

Citeste si: Un producator local de soft vrea 0,3 mil. euro dintr-o aplicatie care monitorizeaza angajatii.