Comparatorul de preturi de abonamente de telefonie mobila Mobime.ro a fost relansat cu o investitie de 50.000 de euro pentru a fi introdusa o optiune prin care utilizatorii pot compara preturile telefoanelor din ofertele operatorilor Orange, Vodafone si Cosmote. Astfel, utilizatorii pot alege dispozitivul de care au nevoie la cea mai buna oferta disponibila pe piata, afirma dezvoltatorii Mobime.ro
Site-ul lansat anul trecut afiseaza in prezent preturile pentru 450 de telefoane, 235 de abonamente si 280 de optiuni.

Acesta a fost creat de o echipa de noua specialisti condusa de Razvan Bagiu, un tanar de 30 de ani, absolvent al Facultatii de Matematica din Bucuresti, care detine si CS Vision, producator de software cu afaceri estimate la 1,5 milioane de euro in acest an.

Oficialii Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii au promis in mai multe declaratii ca vor lansa un astfel de site, insa deocamdata acesta este singurul astfel de comparator pe piata locala.

Site-ul este gratuit, iar deocamdata Razban Bagiu nu si-a propus sa obtina venituri din acesta, chiar daca introducerea noii optiuni a costat in jur de 50.000 de euro.

Pe site, utilizatorii pot afla care este abonamentul potrivit in retelele Orange, Vodafone si Cosmote in functie de consumul lunar, dar si cum pot intra in posesia telefonului pe care si-l doresc, la cel mai mic tarif posibil.

Mobime.ro evalueaza peste un miliard de variante (combinatii de operatori, abonamente, optiuni si terminale), iar sistemul afiseaza primele 20 cele mai ieftine optiuni tinand cont de profilul de comunicare introdus (telefon, numar de minute, ect).

Prin sectiunea „Hot Deals” utilizatorii pot afla de cele mai noi reduceri aplicate de operatori, de exemplu, de ofertele de sarbatori cand uneori aparatele sunt oferite gratuit.

Deocamdata site-ul are in jur de 500 de utilizatori pe zi, dar Razvan Bagiu se asteapta ca numarul acestora sa se dubleze in scurt timp, avand in vedere ca un telefon este schimbat mult mai des decat un abonament.

Citeste si: Un producator local de soft vrea 0,3 mil. euro dintr-o aplicatie care monitorizeaza angajatii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri