Reteaua sociala Twitter a avertizat ca turneul final din Africa de Sud ar putea duce la blocarea site-ului, dupa ce in doar cateva zile traficul a fluctuat semnificativ, scrie TG Daily.
Odata cu startul CM de Fotbal, au aparut blocaje ale retelei Twitter.

Cupa Mondiala de Fotbal ar putea avea un impact fara precedent asupra sistemului IT, au declarat reprezentantii Twitter.

“Tot mai multi utilizatori folosesc Twitter pentru a vedea ce se intampla la Cupa Mondiala de Fotbal, si pot avea loc caderi ale sistemului cand traficul creste exploziv”, a declarat Jean-Paul Cozzatti, inginer Twitter.

“Anticipam o crestere semnificativa a activitatii pe Twitter. Desi depunem toate eforturile pentru a ne pregati, aceasta criza ar putea aparea”, a mai spus inginerul Twitter.

Compania a creat o pagina speciala pentru Cupa Mondiala de fotbal din Africa de Sud.

“Folosind functii precum cautari in timp real si topul ultimelor mesaje am creat un site special pentru a capta spiritual Cupei Mondiale si pentru a lua pulsul evenimentelor. Fanii au o oportunitate unica de a se conecta cu jucatorii, echipele si marcile care folosesc Twitter pentru a urmari meciurile intr-o noua modalitate”, a declarat fondatorul site-ului, Biz Stone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri