OSF Global Services, furnizor romano-canadian de servicii si solutii IT infiintat in 2003, vrea sa angajeze in urmatoarele doua luni in jur de 30 de persoane printre care programatori, dar si specialisti in vanzari, a declarat Alin Dorobantu, directorul operational al companiei.
In ultimul an, compania aproape si-a dublat numarul de angajati crescand de la 80 de salariati in octombrie anul trecut la 157 in prezent, dintre care 136 sunt in Romania, la centrele din Iasi, Cluj, Brasov, Suceava si Bucuresti.

In urmatoarele doua luni, OSF Global Services vrea sa mareasca numarul de angajati cu 30 de persoane, printre specialistii cautati fiind cei in tehnologiile Microsoft, PHP, Ruby on Rails si Java, dar si cei in zona de vanzari.

Pentru acest an compania estimeaza afaceri de 5 milioane de dolari (aproximativ 4 milioane de euro), fata de 2,7 milioane de dolari (2 mil euro) in 2009.

In prezent mai putin de 10% din venituri sunt generate de clientii romani, cele mai mari contracte fiind pe piata din SUA (70%), iar restul in Canada, Franta si Australia.

Cei mai multi clienti ai OSF Global Services provin din zona call centerelor si segmentelor de dezvoltare de software, servicii medicale, media si divertisment, resurse umane.

OSF Global Services este prezenta pe piata din Romania prin intermediul SDnet, o solutie de tip ERP (planificarea resurselor intreprinderilor) dedicata distribuitorilor de publicatii tiparite. De altfel, conducerea companiei isi doreste sa furnizeze aceasta solutie si in tari din regiune precum Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Printre clientii de pe piata locala ai solutiei SDnet se numara trusturile Intact (publisherul Gazeta Sporturilor si Jurnalul National etc), PubliMedia (editorul Gandul, ProSport sau Ziarul Financiar), Realitatea-Catavencu (Money Express).

Pe langa proiectele pe care le dezvolta pentru clienti, compania investeste anual in jur de 400-500.000 de dolari in dezvoltare de aplicatii si solutii precum: o solutie de marketing direct, solutia ERP - SDnet, Photonic-Sourcing.com (un portal de business to business din industria fotonicii).

De asemenea, compania investeste in CodeMyImage, un furnizor american de servicii de conversie de design digital in pagini web cumparat la sfarsitul anului trecut de catre OSF.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri