Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a lansat oferte speciale de preturi pentru sapte telefoane inteligente (smartphone), acest pas facand parte din strategia operatorului de a atrage tot mai multi clienti de internet mobil, unul dintre segmentele din telecom care mai inregistreaza cresteri.
Astfel, telefoanele iPhone 3GS de 16 GB, BlackBerry Curve 8520, BlackBerry Bold 9700, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, Samsung i5700 si LG GW 620 sunt la preturi mai mici impreuna cu abonamentele Orange care incep de la 8 euro pe luna si daca se activeaza optiunile My Smartphone sau BlackBerry.

De exemplu, iPhone 3GS de 16 GB este disponibil la 199 de euro (cu TVA inclus) la abonamentul Pantera 12 si cu optiunea My Smartphone pe doi ani, in timp ce impreuna cu abonamentul Pantera 26 poate fi achizitionat cu 99 de euro (TVA inclus).

Modelul BlackBerry Curve 8520 costa 19 euro (TVA inclus) cu abonamentul Delfin 20 si cu optiunea BlackBerry de 12 euro.

Pe de alta parte, operatorul de telefonie mobila a lansat Travel Data Daily Smart, o optiune dedicata utilizatorilor de smartphone-uri aflati in strainatate.

Aceasta ofera 10 MB la 5 euro (TVA inclus) pentru acces pe mobil la internet in Uniunea Europeana si in Elvetia.

Dupa consumarea traficului inclus, optiunea Travel Data Daily Smart se reactiveaza automat atunci cand se initiaza o noua conexiune de date.

Travel Data Daily Smart poate fi activata de catre clientii care utilizeaza deja una dintre optiunile sau pachetele dedicate smartphone-urilor (optiunile My Smartphone, BlackBerry de la 12 euro sau abonamentele iPhone, Pantera 26 , Pantera 45 si Pantera 80).

Orange Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an venituri de 237 de milioane de euro si a ajuns la 10,8 milioane de clienti.

Anul trecut, vanzarile de telefoane mobile au fost estimate la patru,cinci milioane de exemplare de catre retailerii de telefoane mobile si operatorii telecom, telefoanele inteligente insemnand circa 3,7% din totalul vanzarilor ca volum.

In ceea ce priveste valoarea pietei, in 2009 piata de telefoane mobile era estimata la 253 de milioane de euro, iar din aceasta vanzarile de telefoane inteligente au reprezentat circa 21,4%, adica in jur de 55 de milioane de euro, potrivit GFK Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri