Detinatorii de Bonus Card au oportunitatea de a achizitiona orice produs din oferta eMag in 12 rate, fara dobanda, iar plata ratelor incepe dupa 3 luni de gratie in care clientul nu are niciun cost. Platile cu Bonus Card se pot face atat online, prin platforma securizata, cat si la showroom-urile din Bucuresti, Iasi, Cluj, Ploiesti sau Timisoara.

“Prin parteneriatul cu GE Garanti Bank dorim sa facilitam accesul la credite fara dobanda pentru investitiile personale in tehnologie”, declara Radu Apostolescu (foto), director de marketing eMag.

„Parteneriatul cu eMag aduce un plus de valoare programului de loialitate Bonus Card, prin faptul ca bonusul acumulat poate fi acum utilizat si pentru plati online, luand in considerare preferinta in crestere a multor clienti pentru acest tip de plati”, declara Ilgaz Kaya, director carduri, GE Garanti Bank.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata care ii rasplateste pe consumatori cu bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi. In reteaua de peste 3.400 de magazine partenere din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate cu Bonus Card. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

eMag, cel mai mare retailer online de pe piata locala, a avut un profit de circa 36.000 euro (151.736,98 lei) anul trecut.