Check Point, furnizor global de solutii informatice, a cumparat Liquid Machines, o companie privata care activeaza pe piata de securitate a datelor.
Liquid Machines este specializata in protejarea datelor, avand 12 patente emise si in curs de inregistrare pentru criptarea documentelor si securitate de continut. Achizitia va extinde portofoliul Check Point in materie de securitate a datelor.

Strategia Check Point in ceea ce priveste securitatea datelor se concentreaza pe securizarea acestora in timpul ciclului lor de utilizare. Tehnologia Liquid Machines va fi parte a viitoarei suite de produse Check Point si va permite un sharing securizat de documente.

Check Point si Liquid Machines au obtinut aprobarile cerute de guvernul american, astfel incat inchiderea tranzactiei este o simpla formalitate.

“Este o extindere perfecta a portofoliului nostru de solutii de securizare a datelor”, a declarat Gil Shwed, presedinte, fondator si CEO Check Point Software Technologies.

Liquid Machines este o companie fondata in 2001 cu sediul in SUA, Waltham, Massachusetts si este lider de piata in domeniul Enterprise Rights Management. Printre clientii ei se numara companii din domeniul financiar, utilitati publice, industrii, incluse in clasamentul Fortune 100.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri