BenQ anunta pentru Romania cresterea cifrei de afaceri cu 3 digiti in 2005 si o structura noua. Rezultatele bune din acest an vin pe seama cotelor de piata importante castigate in gamele de monitoare LCD, proiectoare si camere foto digitale si in masura importanta din evolutia buna a pietei pe segmentele in care BenQ actioneaza..

Michael Borze Managing Director BenQ pentru Europa Centrala si de Est a declarat: “Prin numirea lui Costel Grozav, din cadrul echipei locale, in fruntea echipei din Romania ne afirmam increderea continuarii cu succes a rezultatelor excelente de pana acum. De la deschiderea biroului de reprezentare BenQ Romania ne-am propus dublarea cifrelor de la an la an iar acest lucru a fost de fiecare data realizat.”

“Avem posibilitatea ca in 2006 sa depasim ritmul de crestere de pana acum in masura in care adaugam game de produse din portofoliul BenQ comercializate cu succes in alte tari europene, ma refer aici la notebook (Joybook), la LCD-TV sau produse consumer electronics” a declarat Costel Grozav Country Manager BenQ Romania.

“Ne-am propus o cifra de afaceri de 20 milioane euro pentru 2006 dar vom studia si varianta lansarii unor game de produse noi in urma unor studii pe care le vom intreprinde in piata din Romania. In masura in care acestea se vor realiza cu succes tinta propusa de noi va fi depasita” a declarat Michael Borze.

BenQ are ca parteneri in Romania companiile Darer, Proca Romania, RHS Company, Tornado Sistems pentru zona de distributie IT si StarPrint pentru zona mediilor de stocare.

Citeste si:

BenQ a anuntat de curand cel mai rapid monitor LCD, cu un timp de raspuns de 2 ms fiind prima companie care il lanseaza. BenQ se afla in topul primilor 3 producatori mondiali de monitoare LCD.

Grupul BenQ este format din zece companii care opereaza independent, impartasind in acelasi timp resursele comune si asigurand sinergii intre ele. Grupul BenQ cuprinde companii precum AU Optronics Corporation, al treilea lider mondial in productia de paneluri LCD; Darfon Electronics Corporation; Daxon Technology Inc; Airoha Technology Corporation; Copax Photonics Corporation; Darly Venture Inc; BenQ Guru Software Co. Ltd; Philips BenQ Digital Storage; si Cando Corporation. Cifra de afaceri in anul 2004 la Grupul BenQ a depasit 10,8 miliarde dolari SUA.

Corporatia BenQ este formata din trei grupuri principale de afaceri — Computing Products, Digital Media si Mobile Business. Chiar daca toate grupurile acestea de afaceri prezinta o gama larga de produse, fiecare din ele se concentreaza pe furnizarea de solutii orientate spre consumator, in special pe un stil de viata digital. Cifra de afaceri in 2004 a depasit 5,1 miliarde dolari SUA. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati BenQ.com.