Compania de echipamente electronice japoneza Toshiba a lansat primul laptop cu doua ecrane tactile, intrand astfel pe segmentul producatorilor de cititoare de carti digitale, printre principalii sai competitori numarandu-se Apple (prin iPad) si Amazon (prin Kindle), scrie presa internationala.
Laptopul Libretto W100 va fi lansat in august in Japonia si ruleaza pe sistemul de operare Windows, potrivit cotidianului american The Wall-Street Journal.

De asemenea, produsul va fi disponibil in editie limitata incepand cu trimestrul al treilea din acest an in unele tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Libretto W100 are doua ecrane tactile, iar cand este tinut in pozitie verticala, pentru a fi folosit ca dispozitiv pentru citire electronica, arata precum o carte deschisa.

Pretul de retail al laptopului va fi de circa 120.000 de yeni (1.320 de dolari) in Japonia, comparativ cu 489 de dolari in cazul Kindle ori de 499 de dolari in cazul celui mai ieftin model de iPad.

Toshiba este al patrulea producator de notebookuri la nivel mondial dupa HP, Acer and Dell, iar conducerea companiei isi doreste sa vanda 25 de milioane de unitati in anul fiscal care se incheie in martie 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri