Samsung Mobile Display va investi peste 2,1 miliarde dolari in cea mai mare linie de productie de ecrane de telefoane mobile pentru a acoperi cererea provenita de la telefoane inteligente, scrie Wall Street Journal.
Noua linie, care va fi construita in Seul, va incepe din luna iulie a anului viitor productia in masa a unor ecrane foarte subtiri, a anuntat compania intr-un comunicat de presa. Investitia ar putea ajuta Samsung Mobile Display, o companie mixta intre Samsung Electronics si Samsung SDI, sa isi consolideze pozitia in piata ecranelor AM OLED, care sunt folosite la telefoanele mobile.

“Noua linie va fi cea mai mare din lume dupa capacitate”, a anuntat Samsung. Fabrica va produce in special ecrane cu diagonal de trei inci pentru telefoanele mobile.

In 2005, Samsung Mobile Display a investit 403 milioane dolari pentru o linie de productie tot in Seul, care fabrica ecrane mai mici de cinci inci. Ecranele AM OLED nu necesita lumina de fundal si ofera o imagine mai clara decat ecranele LCD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri