Ce se vinde cel mai bine pe Internet?

Laptopurile, telefoanele mobile, aparatele si accesoriile foto-video se afla in topul vanzarilor pe cel mai mare site de comert online din Romania, Okazii.ro.
Categoriile Electronice, Computere si Software, Telefoane mobile si Foto Video totalizeaza peste 20% din produsele puse in vanzare.

"De curand am depasit pragul de 1.000.000 de produse pe site, iar produsele electronice – laptopuri si notebook-uri, in special – si telefoanele au fost in top, atat in ceea ce priveste cautarile, cat si in privinta vanzarilor in toti cei 10 ani de cand suntem pe piata", declara Cristian Darie, director de proiect Okazii.ro.

Nu sunt de negljat nici articolele de imbracaminte si incaltaminte, peste 160.000 de produse, cat si cele clasate ca obiecte de lux, bijuterii si ceasuri – aproximativ 32.000. Din aceasta categorie, inelele de logodna, cu diamante sau alte pietre pretioase, cat si ceasurile clasice semnate de firme renumite sunt produsele cele mai cautate de utilizatori si, totodata, cele mai vandute.

De remarcat este si ascensiunea categoriei Auto Moto in ultimul an. In prezent, mai mult de 60.000 de automobile, autoutilitare, scutere, piese si accesorii auto sunt disponibile pe Okazii.ro.

De la inceputul crizei si mai ales in 2010, utilizatorii tind sa renunte la serviciile contra-cost ale site-urilor de profil, deoarece punerea in vanzare pe site este gratuita pentru cele mai multe produse, iar expunerea, altfel spus, numarul de potentiali cumparatori este net superioara site-urilor de nisa – avem constant peste 2.000.000 de vizitatori pe luna, potrivit lui Darie.

Lansat in aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, cu cea mai variata gama de produse si cea mai mare comunitate de comercianti independenti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri