Utilizatorii interesati de noul produs se pot inregistra pe site-ul www.microsim.ro.

“Vodafone vine in intampinarea utilizatorilor de smartphone-uri si de PC-uri tableta, prin introducerea cartelei micro-SIM in Romania. Micro-SIM-ul va adresa o gama din ce in ce mai larga de terminale in viitor”, a declarat Lee Wilkins, senior manager online in cadrul companiei.

Cartelele micro-SIM Vodafone suporta atat servicii de voce, cat si de date si sunt disponibile pentru utilizatorii prepaid si postpaid. Noile cartele micro-SIM au o lungime de 15 milimetri si o latime de 12 milimetri, fata de SIM-urile obisnuite, care au lungimea de 25 milimetri si latimea de 15 milimetri. Grosimea ambelor tipuri de cartela ramane aceeasi, de 0,76 milimetri.

De acum, utilizatorii noi ai Vodafone Romania vor putea alege intre noul micro-SIM si un SIM obisnuit in momentul incheierii online a unui abonament, prin bifarea unei optiuni pe Vodafone.ro. Clientii existenti ai Vodafone isi pot schimba SIM-ul obisnuit cu un nou micro-SIM in conditiile standard de inlocuire a cartelei.

Noile micro-SIM-uri vor fi disponibile online si in magazinele Vodafone pentru toti utilizatorii, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Serviciile oferite impreuna cu un micro-SIM vor avea tarife standard, atat pentru voce, cat si pentru date.