Cei 1900 de reprezentanti ai furnizorilor de retele sau servicii de comunicatii electronice trebuie sa se reautorizeze pana la 31 decembrie 2010 pentru a-si pastra dreptul de a activa pe aceasta piata, a anuntat Autoritatea Nationala pentru Reglementare si Administrare in Comunicatii (ANCOM).

Daca nu o vor face, acestia isi vor pierde, in mod implicit, calitatea de furnizor, a adaugat presedintele ANCOM, Catalin Marinescu.

Autoritatea va transmite in curand mesaje de instiintare catre toti cei peste 1.900 de furnizori autorizati si le va pune la dispozitie un link personalizat catre formatele electronice ale formularului-tip de notificare si fisei de descriere a retelelor si serviciilor, in ambele fiind deja inscrise informatiile de identificare de care dispune ANCOM in prezent.

Documentele vor putea fi completate online, urmand sa fie apoi listate, semnate, stampilate si depuse sau expediate, in original, la sediile ANCOM din regiunea in care isi desfasoara activitatea.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Presedintele ANCOM si-a inaintat demisia din functie