Konica Minolta, filiala producatorului japonez de echipamente de birotica, a demarat implementarea unei noi strategii privind vanzarile indirecte prin semnarea unui contract de distributie exclusiva cu firma Agis Computer pentru anumite categorii de produse.
Echipamentele vizate de acest contract sunt multifunctionalele bizhub si gama de imprimante si multifunctionale de tip all-in-one magicolor si pagepro, care se adreseaza in special birourilor mici si utilizatorilor individuali. Aceste echipamente vor putea fi achizitionate incepand cu luna iunie de catre partenerii existenti ai Konica Minolta din intreaga tara, numai prin reteaua Agis Computer.

“Parteneriatul cu Agis Computer reprezinta un punct cheie al noii strategiii Konica Minolta privind vanzarile indirecte”, a declarat Cristian Zamfirescu (foto), manager de operatiuni al companiei pe plan local.

Ca si pana acum, filialele si punctele de lucru din tara ale Konica Minolta Business Solutions Romania vor continua politica de suport si promovare a intregului portofoliu de echipamente.

Compania va vinde in contiunare prin partenerii proprii gama multifunctionalelor bizhub, precum si solutii complete de management al documentelor ce se adreseaza birourilor medii si mari.

Citeste care este strategia Konica Minolta in 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri