Romtelecom, al doilea operator de internet pe piata locala, a redus preturile cu intre 17 si 29 procente pentru serviciile de internet de mare viteza, care vor avea preturi 2,9, 4,4 sau 5,9 euro pe luna, fara TVA pentru viteze intre 2 si 100 Mpbs, a anuntat Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom.
Astfel, daca in luna martie Romtelecom oferea internet cu viteza de pana la 2Mbps (Clicknet Surf) la preturi care incepeau de la 2,9 euro si care in anumite zone, in functie de infrastructura disponibila, puteau ajunge la 4,1 euro pe luna (fara TVA), in prezent pretul este la nivel national de 2,9 euro pe luna, fara TVA.

Pe de alta parte, serviciul Clicknet Play, care asigura viteze de descarcare intre 4 si 50 Mbps, va costa 4,4 euro pe luna (fara TVA), in timp ce in oferta anterioara serviciul costa intre 4,4 euro si 6,1 euro, fara TVA.

Clicknet Power, serviciul care ofera internet intre 8 si 100 Mbps, va fi disponibil la 5,9 euro pe luna (fara TVA), pana acum acesta costand intre 9,9 si 8,1 euro, fara TVA.

„Aceste tarife sunt de aproape 500 de ori mai mici fata de prima noastra oferta de internet, lansata in aprilie 2005, cand serviciul de descarcare cu pana la 2 Mpbs ajungea la 70 de euro pe luna”, a declarat Yorgos Ioannidis.

Micsorarea tarifelor a devenit posibila ca urmare a deciziei Romtelecom de a prelua cheltuielile care apareau in unele cazuri legate de furnizarea serviciilor in anumite zone. Astfel, in zonele in care infrastructura nu era atat de dezvoltata pentru a oferi internet in anumite conditii, clientii puteau plati mai mult decat utilizatorii din alte regiuni pentru aceeasi calitate a serviciilor din cauza cheltuielilor companiei pentru retea.

Pe de alta parte, fiecare nou client va primi gratuit un router Wi-Fi, acesta fiind acordat la contractarea oricarui tip de abonament de internet broadband, pentru o perioada de doi sau trei ani.

Cei care utilizeaza atat servicii de internet, cat si de voce, vor avea o reducere de 35% fata de preturile de lista pentru cinci tipuri diferite de abonament de voce fixa.

Astfel, abonamentele de voce vor avea, dupa reducere, preturi intre 4,5 si 8,8 euro pe luna, fara TVA.

Oferta internet broadband fix:



* Se aloca viteza maxima disponibila pentru fiecare abonament, in functie de capacitatea liniei; viteza poate varia in functie de adresa la care se furnizeaza serviciul.

Oferta voce:




Oferta este disponibila pentru clientii noi, precum si pentru cei mai multi dintre clientii existenti care au pachete cu servicii de voce si internet. Reducerea de 35% este de asemenea oferita noilor clienti de CDMA, care achizitioneaza voce fixa si internet mobil.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri