Orange lanseaza noi oferte de roaming

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe plan local, lanseaza noi oferte pentru optiunile Permis de Vacanta si Favourite Countries. De asemenea, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene.
Cu optiunea Permis de Vacanta, abonatii Orange care calatoresc in roaming primesc 15 minute pentru convorbiri, 10 mesaje scrise si 1 MB pentru Internet mobil cu 5,21 euro (TVA inclus), pentru Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova. Orange aduce o noutate si pentru abonatii care calatoresc in afara spatiului UE. Astfel, pentru 5,21 euro in plus, acestia pot folosi optiunea si in Croatia, Turcia, SUA si China.

Orange include mai multe beneficii in optiunea Favourite Countries si reduce taxa de optiune cu 2 euro. In acest mod, abonatii operatorului primesc acum 60 de minute pentru apeluri in roaming sau pentru apeluri internationale, in si catre tara favorita, 10 mesaje scrise si 1 MB pentru Internet mobil, totul cu 12,4 euro (TVA inclus). Optiunea Favourite Countries este disponibila in tarile Uniunii Europene, Elvetia si Moldova.

Ambele optiuni sunt valabile timp de 30 de zile si pot fi activate ori de cate ori clientii doresc in decursul unei luni.

“Prin noile oferte Permis de Vacanta si Favourite Countries punem la dispozitia clientilor nostri pachete complete pentru comunicarea in roaming - pe langa minute pentru convorbiri, optiunile includ mesaje scrise si trafic pentru Internet pe mobil”, a declarat Irina Pana, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Totodata, in conformitate cu normele UE, tarifele standard pentru convorbirile in roaming, in cadrul Uniunii Europene, scad pana la 0,39 euro/minut (fara TVA) pentru apelurile efectuate si 0,15 euro/minut (fara TVA) pentru apelurile primite. De asemenea, apelurile primite de clientii Orange in mesageria vocala atunci cand se afla in roaming in UE devin gratuite, ascultarea acestora fiind taxata, ca pana acum, cu tariful standard pentru efectuarea unui apel catre Romania.

Tot de la 1 iulie, Orange activeaza automat serviciul Data Traffic Control pentru toti clientii sai, in conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Astfel, la atingerea unui prag de consum de 12 MB, serviciile de date in roaming in Uniunea Europeana vor fi suspendate, cu exceptia situatiilor in care clientii au ales un prag de consum mai mare sau au anuntat ca doresc sa poata utiliza serviciile de date in roaming indiferent de consum. Serviciul Data Traffic Control ofera si posibilitatea primirii notificarilor fara suspendarea serviciului. Astfel, clientii care doresc sa fie informati in legatura cu consumul lor, fara a li se suspenda serviciul de date in roaming, pot solicita primirea de notificari la atingerea pragul ales.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri