Electrica a atribuit companiei Data Plus Networks un contract de 997.882 lei (229.276 euro) pentru furnizarea de echipamente si aplicatii pentru modernizarea retelei de telefonie fixa, integrare in reteaua IP si modernizarea echipamentelor de videoconferinta.

Potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice, licitatia organizata de Electrica pentru achizitionarea de echipamente si aplicatii pentru modernizarea retelei de telefonie fixa, integrare in reteaua IP si modernizarea echipamentelor de videoconferinta a fost online.

Tipul procedurii a fost licitatia deschisa, iar criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

Electrica are in prezent sapte filiale, cele de distributie si de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si filiala Electrica Serv, deservind in total aproximativ 3,5 milioane clienti.

Data Plus Networks este o companie de telecomunicatii romana-americana, unic furnizor pe piata romaneasca al produselor concernului multinational Mitel, producator de sisteme si solutii de telecomunicatii global.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Electrica SA vrea sa-si aprobe beneficii financiare ENORME