Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa si al doilea de internet, ofera in iulie si august clientilor din companiile mici si mijlocii servicii de voce fixa, internet si un modem gratuit pentru 9,99 euro (fara TVA), reducerea fiind de 60% fata de preturile de lista anterioare.
Pachet promotional contine serviciile Voce Business Standard, Clicknet 6 Mbps si un modem wi-fi gratuit la pretul de 12,39 euro, cu TVA.

Tarifele pentru abonamentul Voce Business Standard variaza intre 0,01 eurocenti/minut (fara TVA), in afara orelor de varf, pentru apelurile locale in reteaua Romtelecom, si 0,13 eurocenti/minut (fara TVA) pentru apelurile catre retele mobile.

In ceea ce priveste apelurile catre Cosmote, clientii Romtelecom beneficiaza de aceleasi tarife ca in propria retea.

„Venim cu pachet pentru clientii care au pana la zece angajati si sunt activi in special in domeniile comertului, serviciilor, consultantei si avem toata increderea ca aceasta oferta va fi pe placul lor, fiind totodata o modalitate de optimizare a costurilor”, a declarat George Makowski, director executiv comercial pe segmentul business la Romtelecom.

Citeste si: Seful diviziei de business a Romtelecom: Vedem o revenire in zona de productie si in segmentul IMM.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romania, cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One