UPC Romania, al treilea operator de internet fix pe piata locala, lanseaza pentru clientii de business serviciile de internet cu viteze intre 12 si 100 de Mbps, preturile fiind intre 12 si 25 de euro pe luna (fara TVA), anunta compania.
Serviciul Internet Business Fiber Power pentru clientii de afaceri este disponibil in cadrul a patru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100 Mbps si costa cu 28% mai putin fata de ofertele la viteze similare de pe piata, potrivit oficialilor UPC.

“Intr-un context economic dificil, oferim un serviciu de internet performant si care permite o reducere a costurilor cu serviciile de comunicatii cu pana la 28% fata de alte oferte similare de pe piata”, declara Mihai Struteanu, director comercial al diviziei UPC Business.

Clintii noi din segmentul IMM care achizitioneaza pana la 31 august pachete de internet si telefonie pentru 2 ani, pot beneficia de pana la 600 de minute gratuite de convorbiri in retele nationale fixe, convorbiri nelimitate in reteaua UPC, licenta gratuita antivirus Smartguard, gazduire spatiu web 500 Mbps si 20 adrese e-mail si acces gratuit la serviciul analog de televiziune.

Vitezele de 50 Mbps si 100 Mbps pentru clientii de afaceri sunt disponibile in prezent in 12 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Roman, Galati, Focsani, Deva, Braila, Bacau, Buzau si Curtea de Arges.

Noul portofoliu de produse internet (preturile nu includ TVA)

Business Fiber Power 12 Mbps dowload, 2 Mbps upload - 12 euro pe luna
Business Fiber Power 25 Mbps dowload, 3 Mbps upload - 16 euro pe luna
Business Fiber Power 50 Mbps dowload, 4 Mbps upload - 20 euro pe luna
Business Fiber Power 100 Mbps download, 6 Mbps upload - 25 euro pe luna

Abonamentele de acces la internet se pot impacheta cu abonamentele de voce disponibile:

Business Telefix Inclus 150 - 4 euro pe luna (fara TVA), include 150 de minute catre retele nationale fixe si convorbiri nelimitate in reteaua UPC
Business Telefix Inclus 300 - 6 euro pe luna (fara TVA), include 300 de minute catre retele nationale fixe si convorbiri nelimitate in reteaua UPC
Business Telefix Inclus 600 - 10 euro pe luna (fara TVA), include 600 de minute catre retele nationale fixe si convorbiri nelimitate in reteaua UPC.

Noul serviciu este disponibil prin platforma Eurodocsis 3.0. (Data Over Cable Service Interface Specification), adica versiunea europeana a celui mai nou standard international de servicii broadband prin cablu coaxial, care permite viteze de transfer, de pana la 5 ori peste maximumul teoretic oferit de tehnologia ADSL.

Reteaua de fibra optica si cablu CATV a UPC Business acopera peste 80 dintre cele mai importante orase din Romania, incluzand Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi.

Printre clientii UPC se numara companii multinationale, mici si mijlocii din domenii precum sectorul bancar, transporturi, distributie si logistica, educatie sau administratie publica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri