Copimaj, compania care opereaza pe piata locala magazinul online de electro IT liveMag.ro, a lansat Live2c, o platforma de comert online care ofera utilizatorilor toate facilitatile pentru crearea unui magazin online si care beneficiaza de o infrastructura tehnica, dar si de suport permanent gratuit 24 de ore din 24, cu personal dedicat.
“In platforma Live2c am integrat instrumente pentru adiministrarea completa a magazinului, astfel incat clientii vor gasi module speciale pentru configurarea promotiilor, optimizarea magazinului pentru motoarele de cautare, gestionarea continutului static in timp real, crearea de feed-uri pentru comparatoarele de preturi, exportarea abonatilor la newsletter, gestionarea de feed-uri RSS si crearea sitemap-ului pentru indexarea mai rapida a produselor de motoarele de cautare”, a declarat Alexandru Circei (foto), CEO Copimaj.

Live2c a inceput sa fie dezvoltat in urma cu doi ani, investitia exacta in proiect neputand fi precizata. “Cand vom obtine prima runda de finantare vom stii cu adevarat cat valoareaza produsul Live2c”, a adaugat Circei.

“Am identificat in piata nevoia unei solutii software care sa iti permita crearea unui magazin online. In contextul actual, Live2c vine in ajutorul afacerilor din Romania”, afirma el.

Totodata, seful Copimaj spune ca acest proiect ar putea fi colacul de salvare al multor companii locale. Produsul Live2c se adreseaza atat celor care isi incep o afacere, cat si celor care vor sa isi mute business-ul pe Internet.

O parte din veniturile pe care le va aduce platforma nou lansata de compania care detine magazinul online liveMag.ro vor merge si la HavenSolutions, un partener care asigura partea tehnica in proiectul Live2c.

Pana la sfarsitul anului, Circei estimeaza ca vor avea 50 de magazine online care si-au dezvoltat magazine cu solutia Live2c. “Pana acum avem in jur de 200 de abonati la newsletter-ul nostru, 25 de utilizatori inregistrati de la lansarea site-ului (17 iunie 2010) si 3 precomenzi finalizate inainte de lansare.”

Piata de comert online din Romania este la inceput. Momentan, in e-commerce, au succes companiile care au bugete masive de promovare, afirma seful liveMag.ro.

“Prin produsul Live2c vreau ca fiecare companie, indiferent de bugetul pe care il are, sa isi poata crea un brand pe Internet. De aceea, pretul unei licente Live2c incepe de la 42 euro pe luna”, completeaza el.

Live2c se prezinta sub forma unei licente anuale. Pana la 15 august, compania are o promotie de lansare, unde ofera un discount de 30%, implementarea unui blog si a sistemului de analiza Google Analytics eCommerce.

Platforma de comert online Live2c este un produs al grupului Copimaj dezvoltat in parteneriat cu Heaven Solutions si are ca parteneri strategici Microsoft, Live Hosting si Copimaj Interactive.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri