"Net Consulting a atins un nivel de expertiza si profesionalism, prin experienta acumulata si nivelul de pregatire al specialistilor sai, care ne permite sa abordam un parteneriat solid cu BEA Systems, una din cele mai importante companii de software din lume", spune Mihaela Paun, coordonator al compartimentului de dezvoltare software in cadrul Net Consulting.

Conceptul fundamental al firmei BEA este acela de e-business, si vine sa rezolve, prin instrumente specifice software, probleme esentiale ale comertului electronic, bazat pe cele mai moderne solutii informatice. Toate acestea sunt realizate printr-o suita de produse integrate destinate dezvoltarii de servicii Web, aplicatii e-business, e-marketing care asigura cresterea volumului de afaceri prin difuzarea eficienta a informatiilor necesare clientilor, partenerilor si angajatilor, reducerea costurilor de utilizare a aplicatiilor.

Marian Grala, director general pentru Austria si Europa de Est la BEA Systems: "Net Consulting este principalul partener local al BEA Systems in Romania. De asemenea, avem o colaborare foarte buna cu HP. In ceea ce priveste clientii interesati de solutiile tehnologice pe care le oferim, acestia sunt reprezentati de companii mari precum Orange sau banci multinationale. Am inceput colaborarea cu Net Consulting in urma cu trei sau patru ani. Am avut la inceput training-uri cu angajatii de aici iar acum cu specialistii de care au nevoie pentru a oferi un grad ridicat de profesionalism. Astfel, Net Consulting este in prezent o companie cu un grad mare de seriozitate capabila sa ofere solutii profesionale.

As caracteriza piata din Romania ca fiind una cu un potential mare de inovatie. Nu exista prea multe sisteme vechi, ceea ce reprezinta un avantaj in implementarea directa a unora a caror eficienta este deja dovedita. Mai mult decat atat, avand in vedere marimea tarii din punct de vedere al numarului de locuitori, prevad o dezvoltare rapida a pietei informatice in urmatorii trei ani.

Pana in prezent, ne-am concentrat activitatea pe piete precum cea din Cehia, Polonia Ungaria si Rusia dar pe masura ce se apropie anul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana piata de aici devine tot mai atractiva din punct de vedere al proiectelor ce se vor desfasura. Spre exemplu, guvernele tarilor proaspat aderate la UE au demarat o serie de proiecte pentru implementarea unor solutii care sa monitorizeze cat mai exact intrarile de fonduri venite din partea Uniunii si acelasi lucru se va intampla si in Romania imediat dupa momentul aderarii. Experienta acumulata in astfel de proiecte implementate in celelalte tari va putea fi folosita si pe piata de aici", a subliniat Marian Grala.

Firma americana a reusit performanta exceptionala de a depasi in timp record un volum de afaceri de peste 1 miliard de dolari anual. Majoritatea covarsitoare a celor mai importante 500 de companii din lume (conform ierarhiei celebrei reviste FORBES) utilizeaza platforma BEA Systems. Ceea ce ii confera statutul de lider in segmentul sau de piata.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri