Microsoft si Orange Romania anunta lansarea pe piata romaneasca a telefonului Smartphone SPV C600 (Sound, Pictures, Video) din familia Orange Signature cu sistem de operare Microsoft Windows Mobile 5.0. si compatibil EDGE.

Orange este primul operator din Europa ce a lansat un smartphone bazat pe Microsoft Windows Mobile 5.0. Smartphone-ul SPV C600 ofera, ca si predecesorul sau C500, acces simplu catre o serie larga de aplicatii de business.

Pe langa functiile de baza ale unui telefon, SPV C600 ofera utilizatorilor sai acces la e-mail si posibilitatea de a sincroniza calendarul si agenda cu cele din calculatorul personal. Noile aplicatii aduc un plus de utilitate si prin capacitatea de a comunica eficient cu sistemele de birou ce folosesc Windows. De asemenea, sunt disponibile noi aplicatii utile ca media playerul sau modulul de MSN. Datorita posibilitatii utilizarii tehnologiei EDGE, la SPV C600 transferul de date si accesul la serviciile de divertisment sunt mult mai rapide.

Orange Homescreen ofera cai speciale de acces in meniu si catre aplicatii ca ActiveSync, FileExplorer, Calculator si Note. Utilizatorii isi pot personaliza meniul in functie de optiunile si preferintele proprii. Orange Homescreen face telefonul usor de folosit si permite accesul rapid la functiile telefonului. Smartphone-ul este prevazut cu o camera foto integrata, cu o rezolutie de 1,3 Megapixeli si zoom digital 8x. Aplicatiile multimedia sunt sustinute de un ecran cu 65 000 de culori si o rezolutie de 320x240 pixeli. Smartphone-ul are o memorie interna de 64MB la care se pot adauga inca 32 de pe cardul mini SD inclus oferind un spatiu generos pentru cei ce vor sa stocheze poze, fisiere audio sau video descarcate prin EDGE sau copiate de pe calculatorul personal prin intermediul cablului USB existent n pachet. Telefonul dispune si de conexiune prin portul infrarosu sau Bluetooth.

Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania a spus: Lansarea primului SPV in Romania a fost un mare succes iar cu C600 speram sa obtinem rezultate cel putin la fel de bune. Cu SPV C600, Orange inlesneste si mai mult accesul clientilor la comunicare. Acestia pot sa-si consulte emailul, agenda personala si calendarul, permitand o mai buna administrare a timpului si posibiliatea derularii afacerilor de la distanta. Totodata, pentru cei pasionati de lumea multimedia acesta ofera si acces la jocuri, muzica si servicii de divertisment.

Telefoanele Orange SPV C600 vor fi disponibile atat in Orange shop, cat si la partenerii Orange. In cadrul ofertei nationale, la Orange pretul acestui telefon va fi de 279USD+TVA.

"Ne bucura faptul ca Orange anunta azi disponibilitatea n Romania a noului telefon SPV C600 cu Microsoft Windows Mobile 5.0, la foarte scurt timp dupa lansarea pe piata europeana a unei game extinse de dispozitive mobile inteligente. " - a declarat Ovidiu Artopolescu, General Manager Microsoft Romania. "Parteneriatul cu Orange Romania este benefic pentru utilizatorii mobili din Romania: cu noul telefon inteligent creste productivitatea folosind aplicatiile familiare din suita Office, cu meniuri in limba romana".



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri