Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, anunta lansarea serviciului de asistenta online care ofera clientilor sai informatii utile despre serviciile si produsele companiei prin intermediul sectiunii interactive de intrebari si raspunsuri, al tutorialelor, softurilor si manualelor de utilizare pentru telefoanele mobile.
Vizitatorii site-ului www.orange.ro/asistenta pot adresa intrebari expertilor Orange sau celorlalti utilizatori, pot vota raspunsurile primite si pot contribui ei insisi cu raspunsuri privind serviciile si produsele pe care le utilizeaza. O echipa dedicata din cadrul departamentului de relatii cu clientii raspunde direct intrebarilor adresate de utilizatori prin aceasta platforma de comunicare.

Serviciul de asistenta online a fost dezvoltat pornind de la intrebarile frecvente ale clientilor Orange si vine in completarea canalelor de comunicare existente.

Intrebarile si situatiile particulare ale clientilor vor fi tratate in continuare, in conditii de confidentialitate, la serviciul clienti (prin apel la 411 pentru abonati sau la 444 pentru clientii Orange PrePay) si prin intermediul sectiunii de contact de pe site-ul www.orange.ro.

“Vom continua sa dezvoltam si mai mult aceasta directie de comunicare online, sa interactionam cu clientii nostri oriunde sunt ei, fie ca este vorba despre site-ul nostru, retelele sociale, forumuri sau blog-uri”, a declarat Robert Anghel, online product manager Orange.

Initiativa continua seria proiectelor interactive lansate de Orange, precum campania de feedback in randul utilizatorilor, care a generat dezvoltari semnificative in magazinul online si site-ul de review-uri unde utilizatorii isi impartasesc experientele si opiniile cu privire la telefoanele si laptopurile din oferta Orange.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri