La trei luni dupa lansarea serviciilor Connect 3G, care ofera acces la Internet mobil de mare viteza si acoperire broadband nationala, un nou plan tarifar este disponibil in magazinele Cosmote si ale partenerilor sai.

Incepand cu 15 iulie 2010, clientii se pot abona la un nou plan tarifar numit Connect Now+, care ofera trafic inclus de 2GB la viteze de incarcare de pana la 7,2 Mbps, pentru un abonament lunar de 6,71 euro (fara TVA).

Serviciile 3G de Internet mobil in banda larga oferite de Cosmote sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, permitand un volum de transfer de date cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

In prezent, clientii Cosmote pot beneficia de urmatoarele tipuri de abonamente pentru serviciile de date Connect 3G:

Complementar cu lansarea serviciilor Connect 3G, in magazinele Cosmote este disponibila si solutia de conexiune la Internet pentru laptop prin tehnologia CDMA, Connect EVDO, care permite cea mai larga acoperire pentru Internet de mare viteza de tehnologia CDMA/EVDO, cu viteze de pana la 3,1 Mbps.

Serviciile Connect 3G sunt in prezent disponibile in aproximativ 3.300 de localitati din intreaga tara. Reteaua 3G ofera Internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

Serviciile Connect 3G cu abonament oferite de Cosmote sunt disponibile si in roaming, in 33 de tari prin intermediul a 42 de parteneri de roaming, in Europa, SUA, Turcia, dar si in destinatii exotice precum Emiratele Arabe Unite, Hong Kong sau Uzbekistan.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Operatorii telecom, jupuiti de stat in 2019: cu cat vor plati mai mult