UPC Romania, unul dintre principalii operatori de telefonie din Romania, anunta un nou canal de vanzare in parteneriat cu reteaua de magazine Domo.
Astfel, clientii care vin in magazinele retailerului de electrocasnice au ocazia sa testeze pe langa LCD-uri, plasme si LED-uri si serviciile de televiziune digitala ale UPC inclusiv serviciile premium HD si DVR. Clientii interesati au posibilitatea sa plaseze o comanda pentru serviciul dorit. Cererea completata in magazin este ulterior procesata de catre departamentul de telesales al UPC care valideaza informatiile primite si disponibilitatea retelei in zona solicitata.

"Experienta directa, faptul ca pot vedea serviciul digital pe televizorul ales si cum functioneaza media box-urile UPC HD si DVR sunt extrem de importante in decizia de cumparare a clientilor", declara Rui Costa, director consumer products UPC Romania.

Noul parteneriat se aliniaza strategiei de optimizare si restructurare pe care o aplica inca de anul trecut, afirma Lorand Szarvadi, CEO Domo Retail.

Noul canal de vanzari lansat de UPC in parteneriat cu Domo va fi dipsonibil in 28 de locatii din 20 de orase. Orasele in care va functiona canalul de vanzari sunt urmatoarele: Bucuresti, Bistrita, Campina, Braila, Buzau, Galati, Breaza, Botosani, Focsani, Bacau, Roman, Iasi, Targoviste, Mangalia, Slobozia, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Turda, Cluj si Zalau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri