Compania estimeaza ca turistii aflati in statiunile de la malul marii vor efectua reincarcari de cartele prepaid si vor cumpara bilete CFR in valoare totala de 100.000 euro, pana la sfarsitul sezonului estival.

Incepand cu luna iulie, ZebraPay a instalat 12 terminale pe litoralul romanesc, acestea fiind amplasate foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter.

Aparatele dispun de posibilitatea de a face incarcari de cartele pentru toate cele trei retele de telefonie mobila: Cosmote, Orange si Vodafone. Pentru primele doua enumerate, clientii vor putea folosi in acest sens cea mai noua tehnologie din domeniu, TopUp, care nu impune valori fixe de reincarcare si care permite cumpararea de credit incepand cu 10 lei.

Citeste si:

Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achizitiona in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Cele 12 terminale de plata ZebraPay de la mare sunt amplasate in Mamaia - 4 terminale, Eforie Nord - 2 terminale, Neptun - 1 terminal, Jupiter - 1 terminal, Costinesti - 1 terminal, Constanta - 3 terminale.

ZebraPay estimeaza ca va avea, pana la finele anului, aproximativ un milion de utilizatori care vor efectua aproximativ 6 milioane de operatiuni de reincarcare.