BusinessBalance este o solutie de managementul performantei si planificare strategica si se adeseaza companiilor mici si medii.

Noul soft dezvoltat de iQuest este format din patru module, bugetare, planificare strategica, proiecte si monitorizare/indicatori de performanta si este dezvoltat pe platforma Oracle. Cele patru module din care este formata solutia pot fi implementate separat, in functie de nevoile specifice ale companiei.

Solutia a fost creata cu precadere pentru companiile cu o cifra de afaceri incepand de la 1 – 1,5 milioane euro, din orice sector de activitate.

“Datorita modularitatii si posibilitatii de verticalizare, BusinessBalance nu se adreseaza doar anumitor sectoare de activitate, ci poate fi adaptata oricarui tip de client”, au declarat reprezentantii companiei iQuest.

Citeste si:

Noua aplicatie de la iQuest genereaza bugete planificate atat financiare, cat si non-financiare. Asigura, in acelasi timp si o planificare operationala si o evidenta a activitatii pe proiecte a managerilor de la toate nivelele ierarhice.

iQuest vine in intampinarea clientilor cu mai multe variante de licentiere si implementare pentru solutia BusinessBalance, in functie de proiect si de necesitati.

In ceea ce priveste piata locala de solutii de managementul performantei, oficialii iQuest au declarat ca, prin comparatie cu 2009, anul acesta se remarca o crestere semnificativa a nevoii de instrumente si solutii de acest tip in mai multe domenii de activitate.

Piata locala de solutii de tip CRM (managementul relatiilor cu clientii) va creste anul acesta cu circa 50% fata de 2009, ajungand astfel la circa 10 milioane de euro, aratau oficialii iQuest in urma cu aproximativ doua luni.