IT Assist, unul dintre furnizorii locali de servicii si solutii IT, are incepand cu luna iulie un nou director general, in persoana lui Bogdan Dodu, fost manager IT la UPC Romania.

Bogdan Dodu vine cu o vasta experienta in domeniul IT, incepand ca programator si ulterior ca team leader in cadrul Akela si detinand ulterior mai bine de 7 ani functii de management in cadrul departamentului IT al UPC Romania. El preia functia de la Alexandru Arghiropol, care ramane in continuare in companie, pe pozitia de director de achizitii.

Dodu detine o serie de atestate si certificari in domeniul IT precum PMP, MCAD sau ITIL si un MBA al Telfer School of Management operat prin Bucharest School of Management.

"Planul meu si al echipei IT Assist este sa devenim, in termen de trei ani, unul dintre cei mai semnificativi jucatori de pe piata locala de servicii IT", a spus Dodu.

IT Assist a avut o crestere sustinuta in primii trei ani de activitate, obtinand in 2009 o cifra de afaceri de peste 1,7 milioane lei.

Printre clientii companiei se numara Siemens, Xerox sau L'oreal.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Aproape jumatate dintre romani au abonamente de streaming video