Check Point Software Technologies Ltd., jucator mondial al pietei de securitate Internet, a obtinut venituri de 261,1 milioane dolari in trimestrul doi al acestui an fiscal, incheiat la 30 iunie 2010, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

„Am avut parte de o crestere puternica a vanzarilor, stimulata de o crestere cu 25% a veniturilor din vanzarea de produse. Acest lucru ne-a permis sa depasim estimarile privind veniturile si sa atingem cel mai inalt nivel al estimarilor in privinta castigurilor per actiune. Cresterea veniturilor s-a realizat la nivelul principalelor game de produse si zone geografice”, a declarat Gil Shwed, presedinte si CEO, Check Point Software Technologies.

Venituri totale ale companiei au atins 261,1 milioane dolari, ceea ce inseamna o crestere cu 17% fata de 223,6 milioane dolari in T2 din 2009 si un profit net non-GAAP de 122,4 milioane dolari, in crestere cu 21% fata de al doilea trimestru al anului trecut.

Furnizorul de solutii de securitate Check Point a inregistrat in primele trei luni din acest an venituri totale de 245,1 milioane dolari, in crestere de 26% fata de primul trimestru al anului fiscal 2009, cand a avut 195 milioane dolari.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si