Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a anulat, pentru a doua oara, procedurile de licitatie pentru achizitionarea unui sistem IT destinat cresterii performantei activitatilor specifice functionarilor publici, contract estimat la 5,77 milioane de lei (TVA inclusa).
Licitatia a fost anulata in 6 iulie, potrivit datelor publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro, in baza unei decizii a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, informeaza Mediafax.

Anuntul de participare pentru aceasta licitatie a fost publicat in 12 mai si termenul limita de depunere a ofertelor a fost programat pentru 25 mai.

Anterior, Ministerul Comunicatiilor a publicat, in 16 aprilie, un anunt privind achizitionarea unui sistem IT, in valoare estimata de 5,77 milioane de lei, deschiderea ofertelor fiind programata pentru 30 aprilie.

Cu doua zile inainte de expirarea termenului, autoritatea contractanta a anulat licitatia, motivand decizia prin faptul ca "documentatia de atribuire necesita modificari majore de continut fara de care procedura de atribuire ar fi afectata".

Denumit "eAcademie pentru functionari publici", proiectul urma sa fie finantat din fonduri structurale si urmarea cresterea performantei activitatilor specifice ale functionarilor publici, conditie esentiala pentru prestarea unui serviciu public la nivelul exigentelor europene in domeniu, care sa raspunda necesitatilor tuturor comunitatilor din Romania, se preciza in caietul de sarcini publicat pe www.e-licitatie.ro.

"Procesul de instruire existent presupune forme de invatare atat prin instruiri interne cat si externe, pentru perfectionarea initiala si continua a functionarilor publici. Se estimeaza un numar de 66.000 de cursanti anual pentru sistemul eLearning (aproximativ 10% din numarul total de functionari publici)", se mai spunea in documentatie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri