Panasonic a anuntat, saptamana trecuta, incheierea unui parteneriat prin care telefoanele mobile Panasonic vor fi disponibile in magazinele Connex Vodafone si ale distribuitorilor autorizati ai operatorului de telefonie mobila. Potrivit conducerii Panasonic, pe piata romaneasca vor intra noi modele precum X700, X400 si SC3, dar si viitorul VS3 - aparat cu display de 16 milioane de culori.

„Am incredere ca asocierea puternica dintre Panasonic si Connex Voda-fone ne va permite sa aducem pe piata din Romania telefoanele potrivite cu tehnologia potrivita, la momentul si la preturile potrivite“, a declarat Kenji Hatano, director de marketing Panasonic Mobile Communications Europe.

„Prin acest parteneriat exclusiv, clientii nostri au acum acces la o gama noua de telefoane mobile disponibile in magazinele Connex Vodafone si ale dealerilor autorizati, telefoane care sa satisfaca diverse nevoi de comunicare“, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex Vodafone.

Primul smartphone de la Panasonic

EB-X700 este primul smartphone Panasonic cu sistem de operare Symbian, incorporand in acest fel ultimele functionalitati multimedia. Designul este deosebit, iar modelul X700 utilizeaza carduri miniSD™ compatibile cu majoritatea calculatoarelor personale si cu alte echipamente audio-video.

Panasonic EB-X700 se poate constitui in partenerul ideal pentru un om de afaceri, prin intermediul aplicatiei QuickOffice, cu ajutorul careia pot fi citite si editate fisiere Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). De asemenea, o alta aplicatie disponibila este Photobase, prin care puteti edita imaginile capturate cu ajutorul telefonului. EB-X700 permite conectarea prin tehnologia Bluetooth la alte echipamente compatibile.