Flanco International, unul dintre principalii jucatori de electroretail pe piata locala, este in discutii finale cu doi investitori, in septembrie la finalizarea planului de reorganizare judiciara si financiare, compania urmand sa aiba un nou actionar majoritar, a declarat Andrei Cionca, directorul general al Casei de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al retailerului.

Acesta nu a precizat daca cei doi investitori sunt romani ori straini si nici domeniile din care provin cei doi investitori.

“Suma pe care trebuie sa o investeasca investitorul care va fi ales este semnificativa pentru ca trebuie sa sustina compania pentru cresterea vanzarilor in trimestrul al patrulea”, a explicat Cionca.

La jumatatea lunii mai, Adrian Olteanu, directorul general al Flanco, anunta ca este in discutii cu cinci investitori printre care un fond de investiti si fosti actionari ai companiei.

Conducerea retailerului isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro.

Flanco International este in insolventa din decembrie anul trecut, iar in prezent are aproximativ 500 de angajati si 71 de magazine cu o suprafata totala de 31.500 de mp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Reorganizarea Flanco, reteta care se aplica si astazi cu succes