“Incepand de la 1 august, punctele de loialitate acumulate nu mai pot fi folosite pentru plata facturii Vodafone, in schimb pot fi folosite oricand pentru achizitionarea de telefoane si accesorii la preturi speciale, pachete cu minute in retea sau nationale”, afirma reprezentantii Vodafone.

Astfel, in cazul in care un utilizator a acumulat 100 de puncte de loialitate le poate utiliza pentru achizitionarea a 100 de minute in retea, in locul unei reduceri de 1 euro la factura Vodafone.

“Acesta este un beneficiu care aduce o valoare mai mare clientilor, deoarece 1 minut in retea dupa terminarea celor incluse in abonament costa 0.148 euro la abonamentele de tip Complet, 0.136 euro la abonamentul Vodafone Simplu si 0.11 euro la Vodafone Avantaj, ceea ce ar insemna un cost suplimentar de 14.8 euro, 13.6 euro respectiv 11 euro pentru 100 de minute vorbite in afara celor incluse in abonament fara activarea unei astfel de optiuni”.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila pe piata locala, iar la sfarsitul lunii iunie avea 9,8 milioane de clienti, dintre care 37,6% sunt abonati, iar restul de 62,4% sunt utilizatori de cartele preplatite.