Pornind de la Internetul mobil in banda larga Connect 3G, disponibil initial doar cu abonament, Cosmote lanseaza astazi un serviciu ce se adreseaza utilizatorilor care folosesc Internetul mobil ocazional.

Noul serviciu in banda larga este in prezent disponibil in doua pachete start: Cartela Internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G si cartela Internet, care contine un modem 3G ce ofera acces la Internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, totul la 34 euro (fara TVA).

In plus, creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 2GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului.

Prin intermediul noului pachet preplatit 3G, clientii Cosmote vor beneficia de acces la Internet, e-mail si alte aplicatii.

Odata ce pachetul start este achizitionat, clientii vor putea naviga pe Internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre urmatoarele extraoptiuni, cu trafic inclus:

Citeste si:

Dupa ce traficul initial disponibil in cadrul extraoptiunii este consumat, clientii vor putea continua navigarea pe Internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

In plus, utilizatorii serviciului de date preplatit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile in prezent in aproximativ 3.300 localitati din intreaga tara.

Si Vodafone, al doilea operator de telefonie din Romania, isi extinde portofoliul de Internet mobil cu servicii prepaid, prin lansarea cartelei Internet Vodafone, disponibila utilizatorilor din toata tara prin oferte incepand cu 5 euro credit.