Cosmote, al treilea jucator pe piata locala de telefonie mobila, si-a majorat afacerile cu 9,7% la 229,8 milioane de euro in prima jumatate a anului, in timp ce profitul operational s-a diminuat cu 30,1% la 25,3 milioane de euro, arata raportul financiar al OTE, grupul care controleaza operatorul.
In trimestrul al doilea, Cosmote a avut venituri de 115 milioane de euro, in crestere cu 6,3% fata de aprilie-iunie 2009 si un profit operational de 18,7 milioane de euro, mai mic cu 11,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

La sfarsitul primul semestru compania de telefonie mobila avea 7.086.990 de utilizatori (dintre care aproximativ 0,4 mil. utilizatori sunt preluati de la Zapp) in crestere cu 12% fata de cei 6.333.325 de clienti in iunie 2009. Dintre acestia 19,8% sunt abonati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri