Romtelecom, al treilea operator de servicii de televiziune pe piata locala, va lansa in urmatoarea perioada mai multe canale Filmbox, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii Romtelecom confirmand o stire a publicatiei britanice Broadband TV News.
Canalele FilmBox vor fi lansate in curand in Romania ca urmare a unui acord intre distribuitorul international de filme SPI International si Romtelecom.

Primele posturi care se vor lansa sunt FilmBox si FilmBox HD, iar acestea vor fi transmise pe serviciul de televiziune prin satelit Dolce si cel prin internet Dolce Interactiv (IPTV) in urmatoarele saptamani, scrie Broadband TV News.

“Parteneriatul cu SPI face parte din strategia Romtelecom de a imbunatati continutul TV pe care il oferim clientilor nostri. In urmatoarea perioada vor fi introduse noi canale, urmand sa oferim mai multe detalii la momentul respectiv", au declarat pentru Wall-Street oficialii Romtelecom neoferind insa date despre momentul introducerii acestor programe in grila Dolce.

SPI International este o compania de distributie de filme cu sediul in NewYork, dar cu operatiuni in Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria.

Romtelecom este al treilea operator de televiziune pe piata locala si avea 934.082 de clienti la finalul lui iunie anul acesta.

Sursa foto: Filmbox.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri