Canalele FilmBox vor fi lansate in curand in Romania ca urmare a unui acord intre distribuitorul international de filme SPI International si Romtelecom.

Primele posturi care se vor lansa sunt FilmBox si FilmBox HD, iar acestea vor fi transmise pe serviciul de televiziune prin satelit Dolce si cel prin internet Dolce Interactiv (IPTV) in urmatoarele saptamani, scrie Broadband TV News.

“Parteneriatul cu SPI face parte din strategia Romtelecom de a imbunatati continutul TV pe care il oferim clientilor nostri. In urmatoarea perioada vor fi introduse noi canale, urmand sa oferim mai multe detalii la momentul respectiv", au declarat pentru Wall-Street oficialii Romtelecom neoferind insa date despre momentul introducerii acestor programe in grila Dolce.

Citeste si:

SPI International este o compania de distributie de filme cu sediul in NewYork, dar cu operatiuni in Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria.

Romtelecom este al treilea operator de televiziune pe piata locala si avea 934.082 de clienti la finalul lui iunie anul acesta.

Sursa foto: Filmbox.